زنان موفق و تاثیر گذار ایرانی در جهان

زنان موفق و تاثیر گذار ایرانی در جهان

زنان موفق ایرانی

ایران یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان در زمینه های مختلف می باشد. برخی از این زنان موفق ایرانی در ایران و برخی دیگر خارج از ایران به دنیا آمده اند. و برای موفقیت و سربلندی ایران تمام تلاش خود را کرده اند.

تمام این ترقی ها و پیشرفت ها به لطف حضور دانشمندان و نخبگان در کشورمان است.

نه فقط در ایران بلکه هرکدام از این نخبگان در کشورهای دیگر شناخته شده اند. و باعث افتخار و سربلندی ملت ایران هستند.

این بانوان ملیت و اصلیت خود را حفظ کرده اند و افتخار میکنند که خون ایرانی در رگ هایشان می باشد.

 

 

زندگی نامه برخی از بانوان موفق ایرانی

زندگینامه انوشه انصاری :

انوشه انصاری اولین زن فضانورد جز زنان موفق ایرانی می باشد.

این زن جز 4 نفر از کسانی است که هزینه های سفر فضایی اش را خودش پرداخته. و همچنین او لقب نخستین زن فضا نورد را به خود گرفته است.

او در روز بیست و یکم شهریور ماه در سال 1345 در شهر مشهد به دنیا آمد. تا سن 18 سالگی در ایران بوده و بعد از 18 سالگی به همراه خانواده اش به آمریکا مهاجرت میکند.

انوشه انصاری دبیرستان را در آمریکا به اتمام رساند . و پس از آن در دانشگاه جرج میسون کارشناسی رشته مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتر پذیرفته شد.

این زن مدرک لیسانس خود را با موفقیت گرفت. سپس به دانشگاه جرج واشنگتن رفت و برای کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک ادامه تحصیل داد.

زنان موفق و تاثیر گذار ایرانی در جهان

آغاز فعالیت انوشه انصاری

بعد از این که مدرک فارغ التحصیلی اش را گرفت همکاری خود را با شرکت های بزگ مثل COMSAT و MCI آغاز کرد و پروژه هارا با موفقیت پشت سر گذاشت.

در سال 1994 میلادی و 1372 شمسی انوشه با کمک همسرش حمید انصاری و برادر همسرش امیر انصاری شرکتی به نام تله کام تکنولوژی و یا TTI تاسیس کردند.

شرکت آن ها در زمینه ی تامین تجهیزات موردنیاز شبکه های کامپیوتری مشغول به کار بود. شرکت تله کام تکنولوژی و یا TTI در سال 2000 توسط سونوز نتورک خریداری شد.

انوشه جایزه ی اول کار آفرین ملی ایالات متحده آمریکا خود را در سال 2000 گرفت. مجله ی فورچیون او را در فهرست تاجران موفق در سال 2001 قرار داد.

 

شرکت پرودی

بعد از فروش شرکت TTI انوشه و همسرش شرکتی به نام پرودی تاسیس کردند. مدیر عامل و رئیس این شرکت انوشه می باشد.

و هدف آن ها این است که با مشارکت آژانس فضایی فدراسیون روسیه و شرکت ماجراجویی های فضایی ، طرحی را ایجاد کنند که ناوگانی از فضاپیماهای تجاری گردشگران فضایی را به ارتفاعات زیر مداری اعزام کند.

کشتی فضایی با نام کاشف ماجراجوی فضا می تواند 5 نفر را ه ارتفاعات زیر مداری حمل کند تا این افراد بتوانند سیاره زمین و فضا را تماشا کنند.

طراحی این فضاپیما به گونه ای است که میتواند با یک هماپیمای مخصوص تا سطحی از ارتفاعات بالا برود و پس از آن برای رفتن به ارتفاعات بالاتر از هواپیما جدا شود و موتورهای قدرتمند خود را روشن کند.

به احتمال زیاد این فضاپیما از فرودگاه راس الخیمه که در کشور امارات متحده عربی ساخته خواهد شد، پرواز خواهد کرد.

فضا نوردی

انوشه از کودکی و نوجوانی اشتیاق زیادی به فضا نوردی داشت. رویای سفر و اعماق فضا را در ذهن خود می پروراند.

در سال 2004 میلادی و 1383 شمسی خانواده انصاری برای نخستین پرواز فضایی خصوصی جایزه 10 میلیون دلاری در نظر گرفتند.

این سفر باید با یک فضاپیمای قابل بازیابی انجام میشد که بتواند حداقل سه نفر را به ارتفاع بیش از 100 کیلوتر از سطح زمین ببرد و به زمین برگرداند.

این فضاپیما باید طوری طراحی میشد که بعد از نخستین پرواز موفقیت آمیز بعد از دو هفته بتواند آن را تکرار کند.

و در آخر جایزی انصاری ایکس به اسپیس شیپ وان فضاپیمای کوچک تعلق گرفت که طراحی خلاقانه ای داشت.

 

ایستگاه بین المللی فضا

علاقه زیاد انوشه به دیدن کره ی زمین از فضا باعث شد تا او برای تجربه سفر در ایستگاه بین المللی فضایی ثبت نام کند. و هزینه این سفر فضایی 20 میلیون دلار در برداشت.

8 مه 2006 و هجدهم اردیبهشت 1385 ، سازمان فضایی روسیه اعلام کرد که خانم انوشه نخستین زن گردشگر فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز به فضا سفر خواهد کرد.

اما بعد از رد شدن صلاحیت داوطلب ژاپنی به دلیل مسئله پزشکی و جا ماندن از ماموریت ، قرار شد انوشه انصاری در 23 شهریور 1385 به سفر فضایی برود.

فضاپیما در صبح 18 سپتامبر 2006 در قزاقستان از پایگاه فضایی بایکونر به فضا پرتاب شد و در 20 سپتامبر 2006 با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی پیوست. بعد 9 روز اقامت انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز گردید.

او در زمان اقامتش در ایستگاه فضایی مجموعه ای از آزمایش های علمی انجام داد.

انوشه در 29 سپتانبر 2006 همراه دوتا از فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی به زمین برگشتند. و با استقبال گرم روبه رو شدند. او نخستین زن فضانورد ایرانی و چهارمین توریست فضایی دنیا می باشد.

 

زندگینامه پریسا تبریز :

پریسا تبریز در سال 1361 شمسی و 1983 میلادی در شیکاگو  به دنیا آمد.

پدر پریسا تبریز پزشک ایرانی تبریزی و مادرش پرستار لهستانی است. این زن دو برادر کوچک تر از خود دارد که اهل ایالات متحده می باشند.

این بانو متخصص و مهندس امنیت در شرکت گوگل است که این شرکت به او لقب شاهزاده ی امنیت داده است و به خواسته پریسا روی کارت ویزیتش به جای مهندس لقب شاهزاده امنیت حک شده است.

خانم تبریزی جوانی 39 ساله در سال 2007 در شرکت گوگل مشغول به کار شد. از همان اول کار مدیریت بخش امنیت به خانم پریسا تبریز واگذار شد.

متخصص های تیم امنیتی شرکت گوگل تا سال 2011 تحت نظر پریسا تبریز به بیش از 250 نفر رسید. هکر های اروپایی و آمریکایی عضو این تیم امنیتی می باشند.

این گروه وظیفه محافظت از موتور های جستجو گوگل و مرورگر کروم را در مقابل تهدیدات امنیتی بر عهده دارد. در حال حاضر ریاست مرورگر کروم در بخش مهندسی بر عهده خانم تبریزی می باشد.

زندگینامه پریسا تبریز

موفقیت های پریسا تبریز

جز 30 چهره ی معرفی شده در زمینه تکنولوژی به دست مجله فوربس می توان اسم پریسا تبریز شاهزاده ی امنیت گوگل را کنار اشخاصی مثل مارک زاکربرگ موسس فیس بوک و اشخاص دیگر موفق ایرانی مشاهده کرد.

زنان در حوزه های مختلف نقش پر رنگی در هر جامعه ای داشته اند.اما در دنیای فناوری تعداد محدودی از بانوان در گذشته مشغول ب فعالیت بوده اند.

حال شاهد حضور فوق العاده موثر زنان در این حوزه می باشیم به طوری که پریسا تبریز به عنوان بزرگترین سلاح گوگل و برند ارزشمند فناوری در کل جهان شناخته شده است.

 

تحصیلات پریسا تبریز

او در یکی از معتبر ترین دانشگاه های آمریکا مدرک لیسانس و فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر خود را گرفته است. نام این دانشگاه اربانا شمپین می باشد.

و همینطور مطالعه هایی در زمینه حمله به حریم شخصی کاربران و امنیت شبکه های بی سیم انجام داده است.

پریسا تبریز با پشت سر گذاشتن دوره پیشنهادی کارآموزی در دوران تحصیلی اش توسط شرکت گوگل توانست در شرکت گوگل استخدام شود.

در بیوگرافی این زن جا دارد به ثروت میلیاردی اش اشاره کنیم. این زن با سن کم تا کنون توانسته میلیارد ها درآمد داشته باشد. و جز ثروتمندترین دختران موفق ایرانی قرار بگیرد.

 

زندگینامه رکسانا ورزا :

رکسانا ورزا در سال 1985 میلادی و 1363 شمسی در کالیفرنیا ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد. پدر و مادر رکسانا ایرانی می باشند. آنها بعد از انقلاب اسلامی ایران را ترک کردند.

پدرش فارغ التحصیل از دانشگاه استنفورد و مادرش معلم زبان بود.

خانم رکسانا به زبان ایرانی مسلط می باشد و در دبیرستان به اختیار خودش زبان فرانسه را آموخت. او هر ساله به ایران سفر می کند و در صحبت هایش با غرور، خود را به عنوان دختر ایرانی معرفی می کند و از این موضوع خوشحال می باشد.

سال 2010 وب سایت Insider Business نام رکسانا را در لیست 30 زن برتر با سن کمتر از 30 سال در زمینه تکنولوژی اضافه کرد.

فعالیت های این زن موفق ایرانی از سال 2007 در آژانس سرمایه گذاری بین المللی فرانسه آغاز شد. تا به حال فعالیت های زیادی درحوزه تکنولوژی و کارهای استارت آپی داشته.

می توان از رکسانا ورزا به عنوان موفق ترین و ثروتمندترین زن ایرانی در خارج از کشور نام برد.

زندگینامه رکسانا ورزا

رکسانا در آغاز در زمینه زبان فرانسه و اقتصاد سیاسی مشغول به تحصیل شد  ولی مدتی بعد، استارت آپ راهی بود که خانم رکسانا به آن علاقه مند شد و به فعالیت در آن حوزه مشغول شد.

در سال 2006 مدرک زبان و ادبیات فرانسه خود را در دانشگاه های تحقیقاتی و عمومی آمریکا در دانشگاه UCLA دریافت کرد.

او با ادامه تحصیل در فرانسه در سال های 2009 تا 2011 مدرک کارشناسی ارشد خود را در حوزه تجارت بین الملل و سیاست و اقتصاد بین الملل گرفت.

 

گفتگو با رکسانا ورزا

در گفتگو با رکسانا ورزا نظر او درباره تکنولوژی اینطور گفته شد که هم از آن متنفر است و هم عاشقانه دوستش دارد.

به دلیل اینکه هرچیزی در دنیای واقعی  از دو جنبه متفاوت قابل بررسی می باشد ، پس در تکنولوژی هم هرکس با جنبه های خوب و بد آن رو به رو خواهد شد .

 

زندگینامه ثریا دارابی :

ثریا شهریور سال 1362 شمسی و سپتامبر 1983 میلادی در ایران متولد شد. ساکن آمریکا می باشد.

او در رشته تاریخ هنر در دانشگاه جرج تاون آمریکا فارغ التحصیل شد.

چیزی که باعث شد اسم ثریا دارابی بر سر زبان ها بیفتد فعالیت هایش در پروژه foodspotting می باشد.

foodspotting یکی از سایت هایی است که سود 3 میلیون دلاری به همراه داشته و در آمد ثریا از این سایت قابل محاسبه نیست. ایده سایت foodspotting توسط یکی از دوستان ثریا به نام الکسا مطرح شد.

پیش از مطرح کردن ایده فود اسپاتینگ سایت های زیادی وجود داشت که غذاها و رستوران ها را به اشخاص پیشنهاد می کرد ولی فود اسپاتینگ طوری بود که با جزئیات بیشتر رستوران هایی به شما پیشنهاد می کردکه در همان لحظه بدانید می خواهید چه غذایی امتحان کنید.

-www.entekhabclick.com

داشتن خانواده ای علاقه مند به غذا و فعال در این زمینه از دلایلی بود که ثریا دارابی در این پروژه ماندگار شد.

ثریا شرکت های google,twitter,facebook  را عوامل ارتباطی می داند که باعث موفقیت و پیشرفتش در پروژه فود اسپاتینگ شده اند.

 

ثروت ثریا دارابی

بانوان موفق بسیاری هستند که در ایران به دنیا آمده اند و در خارج از کشور بجز موقیتشان به دلیل ثروت زیادی که دارند سرشناس شده اند.

پروژه foodspotting فود اسپاتینگ به تنهایی میلیون ها دلار برای خانم ثریا دارابی در آمد داشته است.

 

زندگینامه رکسانا مصلحی :

رکسانا پروفسور و متخصص سرطان سینه یا به عبارت دیگر متخصص اپیدمیولوژی ژنتیک ، در ایران به دنیا آمده است و از یک سنی به بعد به کانادا مهاجرت کرد. او مدرک های لیسانس، فوق لیسانس و دکترای خود را در تخصص اپیدمیولوژی ژنتیک در شهر ونکوور کانادا و در دانشگاه بریتیش کلمبیا دریافت کرد.

به عنوان استادیار همه گیر شناسی ژنتیکی و آمار زیستی در دانشگاه آلبانی مشغول به کار شد.

زندگینامه رکسانا مصلحی

فعالیت تحقیقاتی خانم مصلحی

این زن به عنوان یک متخصص اپیدمیولوژی در کل جهان شناخته شده است.

بیشتر تحقیقات او در زمینه بررسی بیماری سرطان وعلل به وجود آمدن آن و بروز بیماری های ژنتیکی و تاثیرات متقابل ژن ها می باشد. علاوه بر این به افراد در حوزه کنترل بیماری ارثی مشاوه فردی و خانوادگی می دهد.

تحقیقات در مورد ژن های سرطان سینه و جهش آن ها باعث جهانی شدن اسم خانم رکسانا مصلحی شده است.

 

جایزه های دریافتی :

  •  از موسسه ملی بهداشت کانادا، به پاس تحقیقات انجام شده دو جایزه دریافت کرد.
  •  به پاس تدریس عالی در دوران تدریسش در دانشگاه بریتیش کلمبیا جایزه استادیار برتر گرفت.
  • جایزه ی سیب طلایی را به دلیل تدریس فوق العاده، از مدرسه سلامت آلبانی دریافت کرد.

 

زندگینامه مریم میرزاخانی :

مریم میرزاخانی یکی از موفق ترین زنان ایرانی در 22 اردیبهشت سال 1356 در تهران چشم به جان گشود.

پدر مریم رئیس هیئت مدیره سازمان آموزشی نیکوکاری و همچنین مهندس الکترونیک بود. خانواده او 6 نفره بودند.

مریم در کودکی به نویسندگی علاقه داشت و با خواندن بسیاری از رمان ها رویای نویسندگی را در سر داشت.

البته قبل از اینکه بردار بزرگترش میل و رغبت او را در ریاضیات به وجود آورد.

 

-www.entekhabclick.com

 

دوران تحصیل مریم میرزاخانی

بعد از تمام شدن دبستان ، دوران راهنمایی و دبیرستان را در مدرسه فرزانگان تهران بود. در ورودش به دبیرستان اولین دوستش رویا بهشتی بود.

هر روز سرگرم خرید کتاب های ناشناخته در کتابخانه نزدیک مدرسه بودند. مریم اولین دختری بود که مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی را با نمره کامل دریافت کند.

سال 1376 بیست و دومین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی اهواز برگزار شد. اتوبوسی که در آن همه نخبگان ریاضی جمع شده بودند در دره ای سقوط کرد و تنها مریم میرزاخانی بود که جان سالم از این حادثه به در برد.

این فرد باهوش با مغز متفکر بعد از تمام شدن دبیرستانش در انتخاب رشته اش شکی نداشت. با سرعت به دانشگاه صنعتی شریف تهران با رشته ریاضی وارد شد. سال 1378 توانست مدرک کارشناسی ارشد ریاضی را دریافت کند. مقصد بعدی مریم تنها دانشگاه هاروارد آمریکا بود.

سال 1383 دکترای ریاضی را از دانشگاه هاروارد زیر نظر پرفسور کرتیس دریافت کرد. مریم میرزاخانی بدون معطلی در موسسه ریاضیات کلی به عنوان محقق و در دانشگاه پرینستون به عنوان پرفسور ریاضی به کار مشغول شد.

در آخر در سال 1387 تدریسش را در دانشگاه استنفورد شروع کرد.

 

زندگی مریم میرزاخانی

به علت علاقه نداشتن او به زیر ذره بین قرار گرفتن رسانه مصاحبه های زیادی موجود نمی باشد. او با یان ون دارک استاد ریاضی دانشگاه استنفورد در سال 1384 ازدواج کرد. آناهیتا حاصل عشق این ازدواج است.

 

در گذشت مریم میرزاخانی

24 تیر سال 1396 در سن 40سالگی به دلیل سرطان سینه که 4 سال درگیرش بود و به مغز و استخوانش رسیده بود در گذشت. و برای همیشه از دنیای ریاضیات و جهان فانی وداع کرد.

خبر در گذشت این زن موفق توسط رسانه های بین المللی پوشش داده شد. با انتشار این خبر در توییتر هشتگ نام مریم میرزاخانی رتبه دهم را در یک روز به خود اختصاص داد.

 

زندگینامه ماریا خرسند :

ماریا خرسند در سال 1336 در ساری به دنیا آمد. تا سن 15 سالگی در ایران بود و بعد به لس آنجلس آمریکا رفت.

ماریا دانشمند کامپیوتر ، فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر خود را از دانشگاه کالیفرنیا گرفت. و بعد آشنا شدن با همسر سوئدی اش و ازدواجشان در سال 1987 محل زندگی اش سوئد قرار گرفت.

مدت زیادی شرکت سونی اریکسون افتخار همکاری با ماریا خرسند را داشت. ماریا خرسند در تمام دنیا به عنوان یکی از مدیران صنعت IT شناخته شده است.

ایرانیان زیادی در IT درخشیده اند. ماریا نیز در کنار این افراد به عنوان مدیر برجسته می درخشد. ماریا تجربه مدیر عاملی SP ، رئیس بازار های مالی OMX و کار در شرکت سونی اریکسون را در رزومه خودش دارد. کمپانی Dell او را به عنوان مدیرعامل شرکتش انتخاب کرد.

 

زندگینامه ماریا خرسند

 

فعالیت های ماریا خرسند

بلوتوث از زمان به وجود آمدنش تا به حال نقش مهمی در رفع نیاز کاربران داشته و کمرنگ نشده است. اهمیت این تکنولوژی نشانه فکر فردی قدرتمند  در انجام این پروژه بزرگ بوده است.

افتخار این اختراع تاریخی توسط ماریا ثبت شد و نصیب ایران ایرانی شده است.

جاه طلبی و بلند پروازی ماریا خرسند باعث شد مدیریت پروژه بزرگ بلوتوث به این بانوی توانگر سپرده شود.

 

رزومه کاری ماریا خرسند

چیزی که باعث شد که او بعد از ورودش به سوئد در استخدام شرکت سونی اریکسون در بیایید رزومه کاریش بود. رزومه او در کالیفرنیا فعالیتش در کمپانی نفتی یونیون ، کمپانی رایانه یونی سیس و کمپانی های معروف کالیفرنیا بود.

توسط ماریا خرسند تحول جدید در صنعت IT به وجود آمد و نامش در نامش در صدر اخبار دنیا قرا گرفت.

 

زندگینامه پردیس ثابتی :

در سال 1354 پردیس فرزند پرویز ثابتی رئیس ساواک در تهران به دنیا آمد. مادر پردیس آمریکایی و پدرش ایرانی اصیل می باشد.

با آغاز انقلاب وقتی 2 ساله بود به همراه خانواده اش مجبور به مهاجرت خارج از کشور شد. در فلوریدای آمریکا زندگی جدیدی را شروع کردند.

پردیس در موسسه فناوری ماساچوست تحصیلاتش را آغاز کرد. در سال 1997 لیسانس زیست شناسی خود را از همان موسسه گرفت. در سال 2002 دکترای ژنتیک را از دانشگاه آکسفورد گرفت. پس از آن به دانشگاه هاروارد رفت و دکترای پزشکی را در سال 2006 دریافت کرد.

در حال حاضر پردیس جز افراد سرشناس ژنتیک دان های آمریکا و کل دنیا می باشد. در سال 2006 پس از گرفتن دکترای پزشکی بدون معطلی در دانشگاه هاروارد به عنوان استاد شروع به کار کرد.

 

زندگینامه پردیس ثابتی

فعالیت کاری پردیس ثابتی

پردیس از بنیاد بیل و ملیندا گیتس بودجه تحقیقاتی حداقل 2 میلیون دلار برای بررسی ژنوم مالاریا دریافت کرد. به دلیل داشتن مدارک پزشکی که از دانشگاه هاروارد گرفته بود اجازه انجام این تحقیقات را داشت.

گروه بین المللی Creators Synectics پردیس ثابتی را جز 100چهره برتر جهان معرفی کرده است. همچنین او به عنوان چهل و نهمین چهره از محققان برجسته در دانشگاه های معتبر را از آن خود کرده.

در سال 2007 توسط شبکه خبری CNN به عنوان یک نابغه که در کل دنیا فقط 8 نفر می باشند و دنیا را متحول کرده اند معرفی شد.در سال 2012 جایزه نبوغ آمریکایی را در زمینه علوم طبیعی از مجله اسمیتسونین دریافت کرد.

 

زندگینامه کریستین امان پور 

12 ژانویه سال 1958 کریستین معروف ترین خبرنگار جهان در لندن به دنیا آمد. پدرش ایرانی و مادرش اهل انگلیس می باشد.

بعد از به دنیا آمدن کریستین در لندن پدرش با خانواده به ایران مهارجرت کرد. کریستین و خانواده اش با داشتن زندگی عالی در تهران تصمیم گرفتن کریستین برای تحصیل به انگلستان برود. کریستین در سن 11 سالگی به مدرسه شبانه روزی صلیب مقدس انگلستان رفت.

بعد از مهاجرتش نیوهال دومین مدرسه کریستین برای ادامه تحصیل بود.

در مدرسه نیوهال بر اساس آموزش هایی که دیده بود و تاثیرات تربیتی از سوی مادرش کریستین دین مسیحیت را به عنوان دین خود برگزید.

بعد از تمام شدن تحصیلاتش به ایران برگشت. کریسیتن در کنار خانواده اش زندگی میکرد. اما زمانی از بازگشتت نگذشته بود که با آغاز جنگ و دوران انقلاب مجبور به مهاجرت شدند.

این خانواده این بار به آمریکا مهاجرت کردند.

 

زندگینامه کریستین امان پور

 

شروع کار کریستین امان پور

به طور اتفاقی برای ادامه تحصیل رشته روزنامه نگاری را انتخاب کرد. بعد از فارغ التحصیلی مدت کوتاهی شبکه Wjar کریستین را استخدام کرد. البته نا گفته نماند که کریستین زمان این فعالیت را تعیین کرد. به دلیل اینکه او تصمیم گرفت فعالیتش را در بزرگترین و معتبر ترین شبکه خبری آمریکا ادامه دهد.

پیشنهادی برای کار به او داده نشده نشده بود. کریستین در خواست استخدام را برای شبکه های مختلف خبری ارسال کرد. در مصاحبات هرکدام به دلایلی کریستین را رد میکردند.

در بعضی از شبکه ها اسم غیر قابل تلفظ او را مشکل میدانستند. این اتفاقات هیچکدام باعث نشد که او دست از تلاش و ادامه دادن بردارد.

در آخر شبکه تازه تاسیس CNN در سرویس بین الملل اورا به عنوان دستیار استخدام کرد.

 

آغاز کار کریستین 

سخت کوشی و استعدادش از آنچه که فکر میکرد زودتر نتیجه داد. کریستین حتی روزهای تعطیل هم کار میکرد.

بعد سختی ها و تلاش های بیشمارش سال 1986 به شرق اروپا برای پوشش دهی سقوط کمونیسم و تحولات آخرین سال های جنگ سرد به عنوان خبرنگار شبکه خبری CNN فرستاده شد.

این اقدام با گزارش های شرق اروپا باعث موندگار شدنش در این شبکه شد. به این دلیل شک روسای CNN نسبت به توانایی کریستین برطرف شد.

شهرت واقعی او بعد از یک گردش کامل به کل جهان و بازگشتش به خاورمیانه و منطقه خلیج فارس به دست آمد. در سال 1990 فرصتی در اختیارش قرار گرفت در آن زمان با تهاجم آمریکا به عراق و تجاوز عراق به کویت ،  کریستین توانست جنگ خلیج فارس را در کنار همکارهایش پوشش دهد.

در این اتفاق شبکه CNN به عنوان شبکه خبری معتبر و صاحب نفوذ ، به عنوان مقیاس جهانی قرار گرفت. او همیشه ظاهر ساده و لباس های تکراری و بدون آرایش داشت. اما فاجعه های انسانی را به طور دقیق و تاثیرگذار گزارش میکرد.

او همیشه تاکید داشته تا تمام مخاطبان را درگیر گزارش های خود کند. تا مخاطبان از عمق فاجعه مطلع شوند.

او با گزارش های زیاد و تاثیر گذار توانسته شهرتی جهانی پیدا کند و در دنیای خبرنگاری غیر ممکن است نام او فراموش شود.

 

زندگی شخصی کریستین

کریستین در سال 1998 با سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ، جیمز روبین ازدواج کرد. اکنون پسری 19 ساله به نام داریوش دارند. همسر کریستین همانند خودش وارد فعالیت های مطبوعاتی شد.

 

زندگینامه مینو اختر زند

مینو سال 1335 در تهران چشم به جهان گشود. تا دریافت دیپلم در تهران تحصیل میکرد. سال 1974 در کشور سوئد در موسسه سلطنتی فناوری در رشته مهندسی برق  به عنوان دانشجوی مهمان مهاجرت کرد.

او از سختی های تحصیلش در مصاحبه ای اینگونه گفت : سال 1358 که دانشجوی مهمان بودیم و پول از ایران برایمان میفرستادند. پس از مدتی پول برایمان نیامد و زندگی بسیار سختی داشتیم. دولت سوئد به ما اجازه کار نیمه وقت داد.

از 8 صب تا 5 عصر دانشگاه میرفتم و بعد در اداره پست نامه تقسیم میکردم و شب ها هم مشغول درس خواندن بودم.

در شرکت برق استکهلم اولین کار خود را شروع کرد. او در 2 سال کارش در شرکت ، توانسته بود نظر مقامات را به عملکردش جلب کند.

 

زندگینامه مینو اختر زند

 

بعد از سابقه درخشانش در شرکت انرژی برق سوئد ، به عنوان رئیس راه آهن سراسری انتخاب شود.

سال 2010 در ماه می مینو به استانداری یونشوپینگ سوئد انتخاب شد. او اولین ایرانی بود که استانداری را در سوئد به عهده گرفت. از سال 2016 تا به حال استاندار واستمانلند این کشور می باشد.
او می گوید در کار همیشه تلاش می کند مانند آنچه در سوئد یادگرفته است بین زن و مرد تفاوتی نزارد. تنها چیزی که برایش مهم است بازدهی کار است. سیاست او این است که فرد از لحاظ روحیه و کار مهم است و جنسیت اهمیت ندارد.
او در ادامه می گوید که مواقعی که بیرون هستم و کار می کنم فرهنگ سوئدی دارم و مدل رئیس بودنم هم سوئدی است. اما زمانی که به خانه میروم کاملا ایرانی هستم و شوهرم هم ایرانی است و در خانه فارسی حرف میزنیم.
دیدگاه شما

5 دیدگاه

  1. ونوس محمدی گفت:

    جالب بود

  2. مهدیه گفت:

    لطفا زندگینامه مریم میرزاخانی هم بزارید مرسی

    • سالار محمدی گفت:

      بله حتما، خانم میرزا خانی از اشخاص نخبه در بحث ریاضیات میباشد و باعث افتخار هر ایرانی، قطعا در مورد این خانم اطلاعات کاملی خواهیم گذاشت.

  3. سایه گفت:

    منم آرزو دارم تا چندسال آینده مثل خانم امان پور مشهورترین روزنامه نگار بشم

  4. برزگر گفت:

    مریم میرزاخانی یکی از شاخص ترین افراد در قرن ۲۱ می باشد

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.